Nabe-қазан   6 comments

Соңғы жылдары Жапонияда қазанға пысыратын тамақтар саны артқан сияқты. Артқан болғанда көбіне үйде жасалатын имиджі бар тағам, ресторан, кафелерде де беріле бастаған сияқты. Бұл көбіне қыстық тағамдар, сорпасын қоса ішіп, жылынатын эффектісі үшін видимо қыстық тағам ретінде саналады. Негізі набе риори қазанға пысырылар тағам дегенмен оның өзі түрі түрі бар. Ішіне қосатын етіне қарай әрине сорпа дәмі де өзгереді, сосын ішіне өзің қалауың бойынша заттар саласың.

Мына сурет қыста Токиодадан, Роппонги жақта бір кафеге барғанбыз.

Сорпасы балық сорпасы десе болады, ішінде балық, тофу сосын әртүрлі көкеністермен саңырауқұлақтар.

Ішіндегі заттары біткенде, сорпаға удон кеспе салып жіберіп оны да жеп алдық:) уже біткен кезде:) маған ана таяқшаны қоятыны ұнады, сүйкімді екен формасы:)

6 responses to “Nabe-қазан

Subscribe to comments with RSS.

  1. тұқымыжайылғыр-ау, қазанға жалын толық тимегесін дәмі келіспеид деп
    атам жарықтық газбен пісірген асқа(асылық қылсам қайттым) көншімей отыратын

  2. kazan koldanatyndaryna tan kalyp otyrmin. Negizi magan unaydi kazanga pisken tagam kelz kelgen. Uyge bargan sayin alip kelemin dep umitip ketemin.

  3. Басқа елдерде қазан жоқ па? Мдааа….

  4. азып кетпедіңізбе таяқшамен тамақтанамын деп?

  5. Қазандағы тағам неаппетитно көрінеді екен 🙂

Пікір қалдыру gaukhar Жауап беруден бас тарту

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Өзгерту )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Өзгерту )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Өзгерту )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Өзгерту )

Connecting to %s

%d bloggers like this: